Safarille Kruger puistoon

To-pe 22-23.9 matkapäivät

To ip lento Helsingistä Heathrowlle Lontooseen, jossa vaihto Johannesburgin koneeseen.

Vaihto sujui hyvin, syötiin myöhäinen lounas Kirahviravintolassa.

Johannesburgin lento lähti 1,5 h myöhässä, koska ensin puuttui muutama matkustaja ja niiden matkalaukut piti etsiä ruumasta. Jos ei matkustajaa, ei myöskään matkatavarat lähde. Mutta suurin myöhästyttäjä oli ruoka, koneesta puuttui 100 ateriaa ja lento niin pitkä, että ne oli kuulemma saatava kyytiin. No tulihan ne lopulta.

Koneessa tuli alkujuoma odotellessa ja suolarinkilöitä. Lähdön jälkeen alkoi heti illallisen jakaminen, koska piti päästä nukkumaan. Elokuvatarjonta on tosi monipuolinen BA:n pitkillä lennoilla ja mekin katsottiin Top Gun Maverick.

Lennolla leffa

Nukkuminen on mitä on koneessa, mutta torkahdeltiin. Aamulla halukkaille aamianen, me ohitettiin munakokkelit, makkarat, pekonit, muffinssi ja hedelmät ja syötiin aamupala Johannesburgin kentällä.

Passintarkastuksen jälkeen matkakassi tulikin nopeasti ja suunnattiin lähtöselvitykseen jättämään kassi vielä viimeiselle lennolle Skukuzaan. Meitä auttoi mukava paikallinen nuorimies, joka opasti mihin mennä ja hän kantoi laukun myös. Tipin hän halusi Euroina, koska se n kurssi on tällä hetkellä parempi kuin Etelä-Afrikan Randi, onneksi löytyi Euroja tipin verran. Taas turvatarkastukseen ja sitten aamiaiselle. Jukalle leipä, pekoni ja munakas ja mulle halloumi, avokadoleipä, hyvää oli.

Nyt istuskellaan Loungessa odottamassa Skukuzan koneen lähtöä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait