7. meripäivä Samarinbreen, Burgerbukta

Aamulla herätys vasta 0730. Yöllä keinutti oikein kunnolla, joutui ihan asentoa korjaamaan, kun valui keinunnan mukana.

Heti aamiaisen jälkeen zodiakeilla Samarinbreen jäätikköä katsomaan ja hienohan sekin oli. Olimme reissussa parisen tuntia ja vietävä mutta oli kylmä. Heti laivaan tulon jälkeen lounas ja lounaalla saimme tietää, että iltapäivän ohjelma on muuttunut. Alun perin oli kaksi vaihtoehtoa eli kiipeäminen kukkulalle yht. 3 h tai kävely rannalla. Jukka oli valinnut kiipeämisen ja minä vaihtoehto kolmosen eli laivaan jäämisen: vähän joogaa itsenäisesti, venyttelyä ja päikkärit 🙂 Kävelyt ja kiipeilyt vaihtuivat zodiak ajeluun Burgerbukta jäätikölle. Minä pidin kiinni vaihtoehdostani ja jäin laivaan, tosin jooga ja venyttely jäi, otin vain kunnon päikkärit. 

Symppis
riskilä ja saaliskala
ivory gull

Näkivät lintuja, hylkeen ja jäätikkökin oli näkemisen arvoinen.

Tänään ei olekaan perinteistä illallista vaan grilijuhlat kannella, tanssia ja musiikkia; kunnolla vaatetta vaan päälle.

Grillijuhlat olivat todelliset grillijuhlat, ruokaa oli yllin kyllin; salaatteja, lihaa, kanaa, makkaroita, maissia, perunoita ja tietysti jälkkäripöytä, jossa juustoja, kolmea eri kakkua, suklaabanaaneita, valkosuklaa musseeta eli tänäkään päivänä emme kärsineet nälästä ja Jukka sai sokerivajauksen tyydytettyä.

12-13 välillä mukavaa maininkia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait