Preparations are ongoing

Less than week to go…

Geez, but time certainly flies! We have only 4 days of work this year! 🙂 Then it is time have the vacation of our lives! We are travelling to Italy by van, so it means that we are, the very first time, able to take Giusto with us. I will update the blog more frequently when we will be on the road, if I can only find a free WiFi… 😉
In the corner of the kitchen there begins to build a pile of things that we will take with us. So now we have a check-list of items, and clear are Santa’s presents to us and Giusto’s business cards 🙂 We thought we’d try to give tp people who ask the permission to photo shoot Giusto, a card with a request of sending the image also to us. It would be nice if someone would do it, to attach it here in the website.

Kylläpä aika rientää, vain neljä työpäivää enää tänä vuonna! Sitten lähdemme erilaiselle lomamatkalle, nimittäin autolla Italiaan. Nyt pystymme ensi kertaa ottamaan myös Giuston mukaan. Päivittelen blogia matkalta säännöllisesti, jos vain jostain löytyy langaton verkko 😉 Nyt meillä on keittiön nurkassa kasvamassa pino erilaisia tavaroita, jotka pitää muistaa ottaa mukaan. Listalta ruksattuna on joululahjat ja Giusto käyntikortit! Ajattelimme, että yritämme antaa ihmisille, jotka haluavat kuvata G:n kortin, jossa pyydämme lähettäämään kuva myös meille. Olisi hauskaa jos edes joku näin tekisi, siitä saisimme mukavan muiston tänne blogiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait