Skukuza -> Olifants Camp

Aamulla apinaherätys 05, niillä on muuten tosi tarkka kello. Tehtiin puurot aamupalaksi ja 06 portista ulos. Tänään vaihdettiin majapaikkaa ja puiston kartta antoi ajoajaksi kuutisen tuntia, no eihän se ota huomioon leijonaa, jota katseltiin pitkään. Herra nautti täysin olostaan puun varjossa. Eikä aika ota myöskään huomioon gepardia, jota etsittiin jonkun aikaa puun alta kiikareilla. Onneksi nosti päätään, muuten olisi kyllä tullut onneton olo, missä gepardi?

Aamukahvit käytiin hörppäämässä matkan varrella ja myös aamupalat terveellisesti jugurttia, hedelmiä ja mysliä ja Jukalle lisäksi ranskalaiset.

Matkan varrella katseltiin mm. norsuja, jotka suorastaan riehuivat mutakylvyssä ja olivat sen jälkeen kyllä sen näköisiäkin.

Mangusteja oli myös paljon, toki kirahveja ja impaloitakin, aamulla oli useampi apinalaumakin.

Kori Bustard (ei lennä tässä kuvassa 🙂

Tulimme uuteen majapaikaan iltapäivällä kolmen maissa, vedimme henkeä vajaan tunnin ja lähdimme ilta-ajolle lähimaastoon. Lämpötila +38 tekee sen, että eläimet eivät vielä liiku, mutta näimme kuitenkin sellaisen harvinaisuuden kuin koribustard lennossa, isoin lintu alenevasti strutsin jälkeen. Strutsihan ei lennä, mutta tämä lentää tarvittaessa, mutta erittäin harvoin ja tänään lensi.

Ajon jälkeen illalliselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait