Masai Mara 6

Aamulla suuntasimme taas kohti pohjoisen tietä ja nopeasti löytyikin pari leijonaa, joista toinen n. vuoden vanha pentu ja toinen sen mamma. Pentu oli kovin leikkisä ja yritti katkoa pensaista oksia ja haastaa mammaa, joka ei kuitenkaan kiinnostunut pentunsa leikeistä.

Aamiainen katettiin puun alle ja eväskorista löytyi juomien lisäksi pilkottuja hedelmiä, jugurttia ja mysliä sekä täytetty lettu.

Ilta-ajo suuntautui ihan tähän lähelle. Juuri kun olimme lähdössä tuli ukkosmyrsky ja sade teki pelloista taas mutaisia ja liukkaita, mutta onneksi autot ovat 4 vetoja. Koko ilta menikin sitten katsellessa 4 leijonaa, jotka olivat juuri saalistaneet wildepiistin ja kukin vuorollaan söivät sitä. Vähän tuli kinaa missä järjestyksessä syönti tapahtuu, koska vain yksi kerrallaan syövät ja tuntui kyllä maistuvan ja riittävän kaikille.

Illalla piti olla vuohen grillausta ulkona, mutta sade haittasi, joten söimme sisällä. Vuohi oli kuulemma hyvää ja toki oli sitten ihan normaali illallinenkin.

Huomenna on ihan normaali aamuajo, jonka itse ohitan, yritän hieman nukkua univelkoja aamulla pois. Kun Jukka ja muut tulevat aamuajolta on lounas, pakkaaminen ja kotimatka alkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please reload

Please Wait