Masai Mara 4

Aamulla aikaisin, en tiedä kuinka aikaisin, mutta aamuyöstä heräsin ihme plötsähtelyyn, no hippohan se oli telttamme vieressä tarpeillaan ja laittoi sen jälkeen maate kolmen metrin päähän teltasta. Siinä me sitten kaikki nukuttiin kellonsoittoon asti, hänkin lähti, kun kello soi. On isoksi kaveriksi muuten tosi hiljainen, kiitos siitä hänelle.

Leijona päivä voisi sanoa, aamulla katselimme pitkään kun leijonanpennut telmivät ja näimme myös todella ison urosleijonan nukkumassa. Leijonapariskunta oli aamulevolla ruohikossa, kun buffalo nuorisolauma tuli ja ajoi ne pois, isompi voitti tällä kertaa.

Ennen lounasta oli tunnin verran vapaa aikaa ja nousi oikein kova tuuli. Koko aamun on tuullut niin, että autossa tarvitsee vaatteiden päälle vielä peiton, että tarkenee, mutta tuuli yltyi siitä vaan. Makoilin teltassa ja toivoin, ettei tuuli nappaa telttaa mukaansa, mutta vavisutteli vaan.

Ilta-ajolla leikkivät leijonanpennut taas seurannassa ja ilta-ajon jälkeen Masai heimo kertoi meille kulttuuristaan ja esitti tanssin ja laulun, oli vaikuttava. Olivat pukeutuneet Masai asuihin, joihin pukeutuvat täällä joka päivä.

Uutena eläimenä tänään pienet kilpikonnat. En edes tiennyt, että täällä sellaisia on.

Huomenna menemme leiristä vähän kauemmaksi pohjoiseen, jossa myös PCR testi paluumatkaa varten.Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please reload

Please Wait