Amboseli pvä 4

Aamulla lähdimme toisen oppaan kanssa Jukan kaksin eri suuntaan kuin muut. Muut lähtivät uudestaan lakebedille kuvaamaan norsuja, me ajattelimme, että tänään jotain muuta. Meillä oli oikein mukava aamuajo, näimme paljon lintuja ja saimme katsella niitä aivan rauhassa, muita kun kiinnostaa vain isot eläimet. Näimme toki myös norsuja ja katselimme taas niiden käyttätymistä, kuinka käyttävät kärsäänsä heinän repiseen, miten heittelevät hiekkaa päällensä suojautuakseen auringolta ja pestäkseen itseään ja yksi norsu otti jopa oksan, jolla yritti rapsuttaa päätänsä. Aamiaisen kävimme syömässä kukkulan päällä eli autolla ajoimme paikalle ja sitten aamiaislaatikot kainaloon ja portaita pitkin kukkulalle, josta hyvät näköalat ympäristöön. Kun saavuimme paikalle siellä oli neljä autoa ja päästyämme kukkulalle olivat juuri pakkaamassa tavaroitansa eli saimme olla ylhäällä ihan rauhassa vain linnut seurana.
Tänään uutena eläimenä vesimangusti. Kuulemma harvoin näkee, kun elelee vedessä.
Ilta-ajolla taas norsujen pariin ja komea auringonlaskukin oli.
Aamiainen on pakattu meille laatikoihin mukaan, mutta lounas ja illallinen on buffet pöydästä ja todella monipuolinen. Olimme hiukan huolissamme miten kasvissyöjä pärjää, mutta melkein paremmin kuin lihansyöjä. Valikolmaa on vaikka kuinka paljon. On erilaisia curreja, riisejä, perunoita, salaattipöytä on laaja ja esim. pasta kastikkeineen tehdään odottaessa. Ruokasaliin mennään maski päällä ja poistutaan maski päällä. Ruoka otetaan muovihanska kädessä.
Huomenna suuntaamme kaikki lakebedille katsomaan norsuja. Tuo lakebed on siksi kuvaajille haluttu paikka, koska tuollaista kuvaa ei pääse missään muualla ottamaan.


Aamiainen Lookout Hill

Ruokasalissa hanskat kädessä , ja muutakin on kuin porkkanaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please reload

Please Wait