Amboseli pvä 2

Aamu starttasi klo 06 ja aurinko nousi samoihin aikoihin. Heti kohta näimme leijonia ja niiden perään heti pari gepardia(cheetah), hyvä alku päivälle. Saimme aamiaisboxit autoihin ja söimme aamiaista siinä ajon aikana. Isot norsut olivat myös tänään liikenteessä ja niitä oli useampia.Aamuajo kesti kuutisen tuntia. Ajon jälkeen lounaalle ja lounaan jälkeen halukkaat saivat osallistua kuvankäsittelytunnille, minä käytin ajan kahvista nauttimiseen ja kutomiseen. Ilta-ajo starttasi klo 15 ja jälleen norsut olivat pääosassa. Illallinen 1930 ja nukkumaan.Päivät ovat hyvin toistensa kaltaisia eikä ne eläimetkään muuksi muutu, mutta esimerkiksi tänään nähtiin paljon norsujen erilaisia kohtaamisia. Oli hieman nahistelua ja toisaalta myös isoja uroksia, jotka yrittivät itsellensä naisseuraa. Joka päivä nähdään buffaloita, hyeenoita, wildebeestejä (mitä lie suomeksi), kirahveja, erilaisia antilooppeja ja niiden sukulaisia sekä hippoja. Lintuja on myös lukuisia erilaisia ja tällä hetkellä meillä on jonkin sortin gekko vessassa.Pölyä on paljon ja kun auton ikkunat joita siis ei ole vaan ylös rullatut muovit vain, ovat siis täysin avonaisia, pitää myös kamerakaluston suojaamisesta huolehtia. Ajojen jälkeen mustat housut ovat harmaat, hiukset hiekkatönkköiset ja ihossa on kunnon hiekkapölykerros.Huomenna taas aikainen herätys klo 0520, jos gekko ei tule huoneen puolelle sitä ennen ja klo 06 starttaa auto.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait