Amboseli päivä 1 ti

Ti 12.10.20121Nairobi to Amboseli


Aamulla aikainen aamiainen Nairobin Four points Sheraton hotellissa, tarjolla oli ihan kaikkea. Aamiaisen jälkeen Wilsonin lentokentälle, jossa turvatarkastusten ja laukkujen punnituksen jälkeen 12 paikkaiseen lentokoneeseen.

Lentoaika oli vain 45 minuuttia ja saavuimme aurinkoiseen Amboseliin. Laukut koneesta, safariautot alle ja menoksi. Aamupäivällä näkyi aavistus Kilimanjarosta ja näimme paljon kuuluisia Amboselin norsuja. Myös hyeenoita  ja flamingoja oli erityisen paljon. Muutaman tunnin ajon jälkeen pääsimme hotellille, jossa nopeasti huoneet haltuun, lounas ja taas klo 15 ilta-ajolle. Ilta-ajon kohokohtia olivat suuret norsulaumat poikasineen.

Oli myös hauska seurata heidän ruokailua ja kuunnella kuinka norsut repivät ruohotupon maasta. Näimme myös aivan ihanat apina vanhemmat vastasyntyneen poikasensa kanssa. Ilta-ajolta palasimme 1830 ja illallinen odotti jo 1930. Illallisen jälkeen nukkumaan, koska aamulla klo 06 lähtö aamuajolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait