Kenia

(Nairobi, Amboseli, Maasai Mara) lokakuu 2021

ke 6.10.2021

Yli 2 vuotta sitten saimme päähämme lähteä Afrikkaan katselemaan ja Jukka myös kuvaamaan villieläimiä. Etelä-Afrikassa oli aikoinaan tosi mukavaa, niin nyt vaan vähän pidemmäksi aikaa ja “syvemmälle”. Jukka seurasi Instassa etelä-afrikkalaista yritystä nimeltään Wild Eye ja heidän poppoota, joka reissuja järjesti ja otti heihin yhteyttä. Eikä mennyt kauan kun meillä oli reissu varattuna, tällä kertaa Keniaan eli itään.

Tuolloin ei koronasta ollut tietoa.

Viimeiset puoli vuotta on jännitetty päästäänkö lähtemään ja viimeiset kaksi viikkoa jännitetty toden teolla saadaanko negatiiviset PCR testitulokset. Meidät on molemmat kahdesti rokotettu, mutta tuonne tarvitaan vielä negatiivinen PCR. Eilen illalla puhelimeen kilahti molemmille LUPA LÄHTEÄ.

Lennot Qatar

Tavarat on pakattu (ennen kaikkea kamerareppu, muusta viis), paperisota selätetty(viisumi, keltakuumerokotus, terveysselvitys, koronarokotustodistus, PCR todistus) ja huomenna aamusta lento Tukholmaan josta vaihto Dohaan ja perjantaiaamuna saapuminen Nairobiin. Itse retki alkaa vasta maanantaina, mutta Wild eye buukkasi meille Nairobin luonnonpuistosta pe-ma välille Ololo safari lodgesta yöpymiset ja ajot eli päästään jo vähän aikaisemmin tunnelmiin ja ajateltiin, jotta jos vaikka matkalaukut häviää niin on muutama extra päivä niillä kuitenkin saapua perille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait